TEAM


INDEHAVER OG MASTER STYLIST

KARIN B. PEDERSEN

Professionalisme, passion, kreativitet og høj service har været en konstant drivkraft siden Karin i 2002 åbnede FashionCut Intercoiffure.

Karin stiller høje krav til kvaliteten og har et langt og imponerende karriereforløb bag sig. Hun har løbende gennem årene udviklet og uddannet sig på anerkendte kurser og uddannelser i både ind- og udland.

Med avancerede klippe- og farveteknikker er Karin din garanti for kompetent rådgivning. Hun tager sig god tid til den enkelte kunde og bestræber sig altid på at yde den bedste service for alle.

I 2015 blev Karin optaget i Intercoiffure, som er et kreativt netværk for verdens dygtigste frisører.

Specialist i hairextensions – flette og tape metoden.


Jeg deltager løbende i undervisning og samler min inspiration fra hele verden – blandt andet USA, Vidal Sassoon/London og Danmark. Det er vigtigt for mig at skabe et univers med dygtige frisører, hvor du som gæst trygt kan læne dig tilbage og lade dig vejlede og få en god oplevelse” – “Min senste bedrift er at jeg er blevet udvalgt til faget faglige udvalg, hvor jeg skal være med til at udvikle frisøruddannelsen. – hvilket jeg sætter en stor ære i.”

 

“Min store passion er langthårsopsætning, makeup og modeklip. Samt at udvikle nye farve- og klippeteknikker indenfor både damer og herrer.


EKSPERT STYLIST

THOMAS CHRISTENSEN

Hos Thomas er du garanteret en skræddersyet behandling, der passer til dit hår og din personlighed.
Mange års erfaring og en stor passion og interesse for hele tiden at dygtiggøre sig og følge tidens tendenser betyder, at Thomas aldrig stiller sig tilfreds med de nemme og hurtige løsninger. Han tager sig god tid den enkelte kunde uanset, om han skal lave en farvebehandling eller klipning.

Thomas store passion er skræddersyet farveløsninger som Balayage og highligts.

Omkring Thomas er der altis en vis ro og Perfektionisme.

Thomas er uddannet frisør i København og har arbejdet hos førende saloner i hovedstaden i mange år. Han har været en del af Copenhagen Fashion Week og har undervist andre frisører.

 

 

“Det er vigtigt for mig at skabe et naturligt look, så håret er nemt at sætte. Jeg kigger på personen og stilen, så håret altid passer til den enkelte.”


EKSPERT STYLIST

CAMILLA JOHNSEN

Camilla er perfektionist til fingerspidserne. Derfor kan du som gæst i hendes stol forvente at blive lyttet til og få en behandling af høj kvalitet.

Camilla har en stor passion for frisørfaget og har løbende udviklet sit talent med kurser og uddannelser, når det handler om herre- og dameklip.
Hun er mester i at ‘trylle’ med langt hår, lave kreative opsætninger og nørde helt ned i detaljerne, når hun skal lave en herreklip. Desuden er Camilla colormaster og har gennemgået en lang række teorier og teknikker indenfor farve.

“Det er vigtigt for mig, at du som gæst i min stol føler dig tryg. Jeg elsker at skabe forandring på både herrer og damer. Farve er min store lidenskab, og jeg elsker at nørde i teorien. Ligeledes elsker jeg at skabe fest frisurer”.


EKSPERT STYLIST

LOTTE ROED FREDERIKSEN

Allerede i elevtiden viste Lotte et tydeligt talent for frisørfaget. I løbet af ganske kort tid har hun udviklet sig til at være specialist i herreklip, keratinbehandlinger og farvebehandlinger som balayage og babylight.

Lotte fordyber sig i arbejdet, teknikkerne og teorien og stiller høje krav til sig selv. Det kommer altsammen vores kunder tilgode, når de overlader deres hår til hende.

“Jeg udfører alle former for frisørbehandlinger. Det er vigtigt for mig at være en dygtig frisør. Derfor bestræber jeg mig hele tiden på at blive endnu bedre.”

“Skal du til fest, giftes eller holde konfirmation – kan jeg også sætte dit hår. Jeg elsker langt hår og den forvandling, jeg kan lave. Jeg farver gerne dine bryn og vipper samt lægger din make-up til festen”


JUNIOR STYLIST (ELEV)

ALEX KONGMEE

Alex startede sin læretid hos fashion cut 2019. Nu er tiden kommet til at Alex skal til svendeprøve til Nov 2022.

Alex er enormt dedikeret til sit arbejde og yder en super service overfor sine gæster i stolen. Han kan selvstændigt vejlede og rådgive dig i pleje af dit hår og hårbund og har afsluttet et intenst kursus i herreklip.

Da Alex er på det sidste i sin læretid kan han udfører alle former for Behandlinger. Der skal dog stadig beregnes lidt ekstra tid.