TEAM


INDEHAVER OG MASTER STYLIST

KARIN B. PEDERSEN

Professionalisme, passion, kreativitet og høj service har været en konstant drivkraft siden Karin i 2002 åbnede FashionCut Intercoiffure.

Karin stiller høje krav til kvaliteten og har et langt og imponerende karriereforløb bag sig. Hun har løbende gennem årene udviklet og uddannet sig på anerkendte kurser og uddannelser i både ind- og udland.

Med avancerede klippe- og farveteknikker er Karin din garanti for kompetent rådgivning. Hun tager sig god tid til den enkelte kunde og bestræber sig altid på at yde den bedste service for alle.

I 2015 blev Karin optaget i Intercoiffure, som er et kreativt netværk for verdens dygtigste frisører.

Specialist i hairextensions – flette og tape metoden.


Jeg deltager løbende i undervisning og samler min inspiration fra hele verden – blandt andet USA, Vidal Sassoon/London og Danmark. Det er vigtigt for mig at skabe et univers med dygtige frisører, hvor du som gæst trygt kan læne dig tilbage og lade dig vejlede og få en god oplevelse” – “Min senste bedrift er at jeg er blevet udvalgt til faget faglige udvalg, hvor jeg skal være med til at udvikle frisøruddannelsen. – hvilket jeg sætter en stor ære i.”

 

“Min store passion er langthårsopsætning, makeup og modeklip. Samt at udvikle nye farve- og klippeteknikker indenfor både damer og herrer.


MASTER STYLIST

THOMAS CHRISTENSEN

Hos Thomas er du garanteret en skræddersyet behandling, der passer til dit hår og din personlighed.
Mange års erfaring og en stor passion og interesse for hele tiden at dygtiggøre sig og følge tidens tendenser betyder, at Thomas aldrig stiller sig tilfreds med de nemme og hurtige løsninger. Han tager sig god tid den enkelte kunde uanset, om han skal lave en farvebehandling eller klipning.

Thomas store passion er skræddersyet farveløsninger som Balayage og highligts.

Omkring Thomas er der altis en vis ro og Perfektionisme.

Thomas er uddannet frisør i København og har arbejdet hos førende saloner i hovedstaden i mange år. Han har været en del af Copenhagen Fashion Week og har undervist andre frisører.

 

 

“Det er vigtigt for mig at skabe et naturligt look, så håret er nemt at sætte. Jeg kigger på personen og stilen, så håret altid passer til den enkelte.”


JUNIOR STYLIST 2 ÅRS

JULIE BERTELSEN

Vi glæder os til at byde vores nye elev velkommen.


JUNIOR STYLIST 4 ÅRS

HAMZA

Hamza er vores nye junior stylist i salonen. Hamza er 3 års elev og i fuld gang med at dygtiggøre sig til en super frisør.

Hamza har speciale i skæg og herre klip.


EXPERT STYLIST

GINA

Gina er vores nye frisør i teamet.
Gina er fra Odense og bestod sin svendeprøve med Bronze nov 2022. Gina er passioneret og rolig.

“Min passion er at sætte kunden i fokus og give dem en følelse af ro og velvære undervejs i deres forvandling frem til den fælles vison vi har lagt ud fra deres ønsker og min kyndige vejledning.”