TAK FOR DIN BOOKING

INTERCOIFFURE

Vi er en del af verdens førende frisører

I januar 2015 gik en stor drøm i opfyldelse for Karin B. Pedersen, indehaver af Fashion Cut Intercoiffure. Hun blev optaget i Intercoiffure, der er en verdensomspændt organisation. Intercoiffure eksisterer i 55 lande og bygger på et tæt samarbejde mellem verdens dygtigste frisører.

Danmark er repræsenteret med 58 unikke saloner ud af 6.000 mulige.
Derfor er vi hos Fashion Cut Intercoiffure stolte af optagelsen, og vi glæder os til at give vores dygtighed og kreativitet videre til vores kunder.

Kun det bedste er godt nok

Dine behov og ønsker

Når du besøger os i salonen, begynder vi altid med en personlig dialog omkring dit hår og tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, og at resultatet matcher dig og din hverdag.

Vi afslutter altid behandlingen med styling samt råd og vejledning til, hvordan du i hverdagen opnår det bedste resultat med dit nye look.

 

FASHIONCUT INTERCOIFFURE

UDDANNELSE

Den bedste vejledning og inspiration
Vi er løbende på kurser, så vi altid er opdaterede på uddannelsesfronten og på den seneste mode. Derfor er du sikret den bedste vejledning og inspiration, når du besøger os.

Vores elever
Alle vores elever er under kyndig oplæring hele tiden. Alle frisører hos Fashion Cut Intercoiffure har den 4-årige frisøruddannelse.

Vores elever er også løbende på kurser udover skolen. De bruger desuden meget tid på at træne for konstant at blive bedre.

Når du booker en tid hos vores elever, er det en god idé at beregne lidt ekstra tid, da de også løbende i behandlingen har en kollega med som sparringspartner.

I salonen vil du helt sikker mærke, at vi brænder for det, vi laver – og vil gøre vores bedste for at skabe det look, du ønsker.

Vi holder os up-to-date med de sidste nye tendenser fra både ind- og udland hos bla. Mackinder, Creademic og Vidal Sassoon London.