HERREKLIP

…meget mere end bare en klipning

HERREKLIP

Hos Fashion Cut Intercoiffure tilbyder vi herreklip efter dine ønsker. Vi er alle uddannede frisører og kommer gerne med individuel rådgivning, så din nye frisure kommer til at passe til dit ansigt, din hårtype og din personlighed. Vores dygtige team står klar til at give dig en god behandling og dit ønskede resultat. Vi gør meget ud af at sætte vores kunder i centrum – og tager altid en snak om den ønskede frisure, før vi går i gang.

Hos Fashion Cut Intercoiffure udfører vi to typer af herreklip:

Masterklip
Masterklip udføres af indehaver Karin B. Pedersen. Karin har mange års erfaring og et imponerende karriereforløb bag sig. Med indblik i avancerede klippetekniker sørger Karin med garanti for, at du får den rådgivning og den frisure, der passer dig bedst.

Ekspertklip
Vores ekspertklip bliver udført af dygtige og kompetente frisører med minimum tre års erfaring bag sig. Vores ekspertstylister bliver løbende videreuddannet, og så har de en stor interesse i at følge tidens trends og for at dygtiggøre sig. Du er altid i sikre hænder hos vores frisører, der gang på gang tager sig god tid til den enkelte kundes ønsker.

PRISER ER UNDER OPDATERING

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER