FARVEBEHANDLINGER

…meget mere end bare en behandling

HÅRFARVE

Drømmer du om at få farvet dit hår? En ny hårfarve kan gøre meget for din personlige udstråling. Hvad enten du drømmer om fornyelse, eller du skal have farvet dine udgroninger i din signaturfarve, står vi klar til at hjælpe. Hos Fashion Cut Intercoiffure har vi flere dygtige frisører, der har en masse erfaring med hårfarvning, der hellere end gerne vil komme med råd og vejledning.

Når du booker tid til hårfarvning hos os, bliver du mødt af et team af kompetente frisører, der forud for farvningen, vil tage en snak med dig omkring, hvilken farve, du går efter, og hvilke farvenuancer, der bedst kan imødekomme dine forventninger, så du får det flotteste resultat.

Uanset længden på dit hår står vores dygtige personale klar med en pallette af farveteknikker, der passer bedst til dit hår, og som holder vask efter vask. Vi holdes os løbende opdateret på de nyeste trends og teknikker – så book din tid allerede i dag, eller ring og hør nærmere på 64412409.

PRISER ER UNDER OPDATERING

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

SKRÆDDERSYET

Hos os er kunden altid i centrum – og dine ønsker er sjældent de samme som vores forrige kundes. Derfor tilbyder vi også altid et forløb, der er skræddersyet til dine individuelle ønsker og behov – så du forlader salonen med et stort smil på læben.

Der bliver heletiden udviklet nye teknikker, vi sørger for konstant at udvikle os og vælre med på den sidste nye trend

Vi anbefaler ofte en Tonning/Gloss henover en skræddersyet behandling fra pris 240kr.

Herunder finder du en liste over nogle af de skræddersyede tilbud, som vi tilbyder netop nu:

Balayage
Det bliver mere og mere populært at bruge farvemetoden kaldet balayage. Hvis du har mørkt hår og ønsker at tilføre det nogle lysere striber giver balayage et utroligt flot resultat. Metoden adskiller sig fra highlights, hvor man ofte bruger folie eller hætte, ved at man pensler farven direkte på håret med fri hånd. Dette giver et mere naturligt look.

Flere af vores dygtige frisører er eksperter i balayage, så du kan trygt sætte dig i stolen. De står også klar til at rådgive dig, så du opnår det bedste resultat.

Babylights
Babylights er en af tidens store trends inden for hårfarvning. Teknikken går ud på, at man laver fine, raffinerede highlights, der ligges tæt i håret, som givet et blødt og naturligt look.

Vores team er uddannede i at lave de fineste babylights, så du kan trygt overlade dit hår til os. Vi står klar til at sørge for, at du får et smukt, naturligt look, der går i spænd med din naturlige hårfarve.

Money Piece
Money Piece er også en af tidens store trends inden for hårfarvning. Her ligges de smukke highlights forrest i dit hår, så de på fineste vis indrammer dit ansigt.

Vores dygtige frisører har stor erfaring med denne metode, og vi står klar til at guide dig, så du opnår det ønskede udtryk.

Smokey Hair
Smokey Hair er i særdeleshed også populært. Smokey Hair er, når en hårfarve går fra mørkt til lyst i tre nuancer. Man glosser ofte håret i en grå tone eller kolde pastelfarver.

Er du også faldet for den smukke trend med Smokey Hair? Så fortvivl ikke, vores dygtige frisører er klar til at skabe det udtryk, du drømmer om.

Fandt du ikke den hairstyle, du var på udkig efter? Vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe og skræddersy et forløb til dig. Kig ind forbi salonen, eller ring og hør nærmere på 64412409.

PRISER ER UNDER OPDATERING
skræddersyet color pakke (langt) m. klip kr. 2300,-

En skræddersyet Color pakke indeholder den fulde pakke med balayage, glossing, kur og klip. 

 

 

Balayage LANGT HÅR u.klip - FRA 1605kr

Alle vores balayage behandlinger er skræddersyet specielt til dit hår.

Vi anbefaler altid en Kurbehandling efter farve, for at styrke håret og vedligeholde farven

Glossing - fra 650kr

Glossing er en Toning – der kan ændre uønskede nuancer i dit hår.

Vi anbefaler altid en glossing efter en Balayage eller highlights, hvor tonerne ønskes køligere. eller hvis du ønsker at gå fra farvet til det grålook. Da Glossing ikke giver udgroning.

Holdbarhed ca. 4 uger faither stille ud af håret.

Mange af de skræddersyet behandlinger er individuelle af pris, men du er altid velkommen til at kontakte os.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER