FRISØRER

Karin B. Pedersen

Indehaver
Top stylist

Siden jeg i 2002 åbnede Park By Fashion Cut Intercoiffure har jeg været omgivet af kreative, inspirerende og dygtige medarbejdere – og ikke mindst glade og tilfredse kunder. Det er lige præcis sådan, jeg gerne vil have det. Og det er jeg sikker på, at du som kunde også kan mærke, så snart du træder ind ad døren til min salon. Roen omkring dig som gæst i min salon er vigtigt, så vi sammen kan opfylde dine ønsker.

Jeg deltager løbende i undervisning og samler min inspiration fra hele verden – blandt andet London, USA, Vidal Sassoon, diverse modemagasiner, Instagram og Facebook. I jan. 2015 blev jeg optaget i Intercoiffure Mondial. Et kreativt netværk hvor jeg er omgivet af landets bedste frisører og bliver konstant undervist i de sidste nye teknikker indenfor moden.

Min store passion er langthårsopsætning, makeup og modeklip. Samt at udvikle nye farveteknikker

Camilla Flensburg Larsen

Senior stylist

Jeg har været ansat hos Park By Fashion Cut Intercoiffure siden november 2015.

Som gæst hos mig, vil du opleve en omhyggelig og perfektionistisk frisør.
Jeg arbejder med en ro og passion omkring mit arbejde. Det er vigtigt for mig, at du som gæst føler dig godt tilpas i min stol og give dig en god vejledning.

Og så elsker jeg at skabe forandringer. Jeg har altid gode idéer til stil og farve.


Camilla Johnsen

Top stylist

Camilla Blev udlært i salonen tilbage i 2008. Og har siden udviklet sin hele tiden. Hun har en stor passion for frisørfaget og er perfektionist ud til fingerspidserne. Camilla er kreativ og fyldt med gode idéer til at skabe det rette look til dig. Hos Camilla kan du forvente, at du som gæst i hendes stol, bliver lyttet til og får en behandling af høj kvalitet.

Emma

Emma er vores nye medlem at det skønne team. Emma er startet som elev, og vi glæder os rigtig meget til at være med til at udvikle hende til en dygtig frisør.

Lotte Roed Frederiksen

3 års elev

Siden august 2015 har jeg været elev hos Park By Fashion Cut Intercoiffure og er i fuld gang med mit 4. år som elev.

Jeg klipper både børn, herrer og damer. Det er vigtigt for mig, at blive en dygtig frisør. Så jeg bestræber mig hele tiden på at blive endnu bedre. Da jeg er elev og gerne vil sikre mig et ordentlig arbejde og oplevelse for dig som gæst i min stol, tager en behandling hos mig lidt længere end hos assistenterne.

Skal du til fest, giftes eller holde konfirmation – kan jeg også sætte dit hår. Jeg elsker langt hår, og den forvandling jeg kan lave. Jeg farver gerne dine bryn og vipper, samt lægger din make-up til festen

 

Book din tid

Du kan bestille tid, lige når det passer dig herunder.

BESTIL NU