BRUDE, FESTSTYLING OG MAKE-UP

…meget mere end bare en behandling

BRUDE, FESTSTYLING OG MAKE-UP

Udover at vi tilbyder farvning og klipning af dit hår, så kan vi også hjælpe dig med håropsætning og make-up til festlige lejligheder. Vi har hjulpet adskillige brude, konfirmander, gallagæster og andre med at få det smukkeste frem på den store dag.

Når du får sat hår hos Fashion Cut Intercoiffure – uanset om det er til dit bryllup, din konfirmation eller noget helt tredje – så gør vi vores bedste for at finde den styling, der passer dig bedst. Vi er altid beærede, når I vælger os til at hjælpe jer med at se bedst muligt ud på jeres store dag.

Det samme gør sig gældende, når I vælger os til at lægge jeres make-up. Vi bruger altid eksklusive mærker og holder os altid opdatere på de nyeste trends. Delilah er vores luksuriøse engelske kollektion af makeup. Produkterne er smukke, naturlige og overraskende nemme at anvende. Og så er makeuppen uden parabener, dermatologisk testet og IKKE testet på dyr. Delilah tager ansvar for miljøet ved at bruge 100 procent genanvendelig emballage og indpakning.

Inden vi sætter jeres hår og lægger jeres make-up til den store dag, kan I sende os et billede af det ønskede resultat og tage en snak med os omkring jeres ønsker.

Skal der være fest? – Vi hjælper med makeup og opsætning
Udover at vi tilbyder farvning og klipning af dit hår, så kan vi også hjælpe dig med håropsætning og makeup til festlige lejligheder. Vi har hjulpet adskillige brude, konfirmander, gallagæster og andre med at få det smukkeste frem på den store dag.

Vi står altid klar til at hjælpe jer og guide jer til jeres drømmestyling. Kig forbi salonen, eller ring og hør nærmere på 64412409.

PRISER ER UNDER OPDATERING
Brudestyling incl make-up - Pris 1800 kr.

Denne brudepakke indeholder samtale omkring stylingen f dit hår, make-up, ønsker og muligheder. – Styling og make-up på selve dagen – vi færdig gør alt fra start til slut incl. påsætning af sløret.

behandlingen tager ca 2 t. 45- 3 t.

2-3 uger inden den store dag, sættes der ca 45 min af. Vi laver ikke en færdig styling, men blot snakker om muligheder med håret og ønsker omkring pynt, slør osv. Ligeledes i forhold til make-uppen er det mere samtale end en make-up der bliver lagt. (Ønsker du at få lagt en færdig make-up er der en mer pris for dette.)

Brude styling - 1500 kr.

Denne pakke indeholder prøve samtale, men ikke make-up

Vi tilbyder altid en samtale ca 2-3 uger inden den store dag. Her snakker vi kjole, tema, make-up og hvad du ønsker at styling. Vi laver en let styling, blot for at mærke håret og gøre dig tryg. 

styling stor - 670kr.

Her preppes håret med produkter og krøllejern inden og styles til en stor opsætning.

Håret skal være helt tørt ved ankomst til salonen, gerne vasket dagen forinden.

styling mellem - 460kr.

Her preppes håret med produkter og krøllejern inden og styles til en mellem opsætning. Vælges typisk hvis håret ønskes delvis opsat.

Håret skal være helt tørt ved ankomst til salonen, vasket dagen forinden.

Styling Lille - 385kr.

Her styles håret let, Vælges typisk ved kort hår eller blot ønske om let styling i page.

 

Ved helt kort vsakes håret i salonen, ellers xkal håret være 100% tørt ved ankomst og vaskes dagen forinden.

Konfirmand opsætning - fra 650kr.

Søndag sætter vi gerne dit hår efter aftale. Der pålægges et søndags gebyr.

Det er vigtigt i ankommer med 100% tørt hår, gerne vasket aftenen forinden.

Make-up, let - 350kr.

En let dag make-up. let fondation, blush, skygge og mascara.

Vi starter altid med at forberede en god make-up med vores delilah primer, som gør make-uppen holder bedre.

Make-up, aften - 455kr.

Her lægges en flot aften make-up – der holder til den lyse morgen.

Make-up stor vejledning (30 min i salonen) - 305kr

Her kan du booke en tid til vejledning i at lægge en flot dag make-up.

Brude styling ud af huset. - 2600 kr.

Bemærk ved Brudestyling uden for Middelfart lægges kørsel oveni

Denne brudepakke  er for dig der ønsker vi kommer til dig.

Pakken indeholder ligeledes samtale omkring stylingen f dit hår, make-up, ønsker og muligheder. – Styling og make-up på selve dagen – vi færdig gør alt fra start til slut incl. påsætning af sløret.

Behandlingen tager ca 2 t. 45- 3 t.

2-3 uger inden den store dag, sættes der ca 45 min af. Vi laver ikke en færdig styling, men blot snakker om muligheder med håret og ønsker omkring pynt, slør osv. Ligeledes i forhold til make-uppen er det mere samtale end en make-up der bliver lagt. (Ønsker du at få lagt en færdig make-up er der en mer pris for dette.)

 

 

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER