BRUDE, FESTSTYLING OG MAKE-UP

…meget mere end bare en behandling

BRUDE, FESTSTYLING OG MAKE-UP

Udover at vi tilbyder farvning og klipning af dit hår, så kan vi også hjælpe dig med håropsætning og make-up til festlige lejligheder. Vi har hjulpet adskillige brude, konfirmander, gallagæster og andre med at få det smukkeste frem på den store dag.

Når du får sat hår hos Fashion Cut Intercoiffure – uanset om det er til dit bryllup, din konfirmation eller noget helt tredje – så gør vi vores bedste for at finde den styling, der passer dig bedst. Vi er altid beærede, når I vælger os til at hjælpe jer med at se bedst muligt ud på jeres store dag.

Det samme gør sig gældende, når I vælger os til at lægge jeres make-up. Vi bruger altid eksklusive mærker og holder os altid opdatere på de nyeste trends. Delilah er vores luksuriøse engelske kollektion af makeup. Produkterne er smukke, naturlige og overraskende nemme at anvende. Og så er makeuppen uden parabener, dermatologisk testet og IKKE testet på dyr. Delilah tager ansvar for miljøet ved at bruge 100 procent genanvendelig emballage og indpakning.

Inden vi sætter jeres hår og lægger jeres make-up til den store dag, kan I sende os et billede af det ønskede resultat og tage en snak med os omkring jeres ønsker.

Skal der være fest? – Vi hjælper med makeup og opsætning
Udover at vi tilbyder farvning og klipning af dit hår, så kan vi også hjælpe dig med håropsætning og makeup til festlige lejligheder. Vi har hjulpet adskillige brude, konfirmander, gallagæster og andre med at få det smukkeste frem på den store dag.

Vi står altid klar til at hjælpe jer og guide jer til jeres drømmestyling. Kig forbi salonen, eller ring og hør nærmere på 64412409.

PRISER ER UNDER OPDATERING

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER