DAMEKLIP

…meget mere end bare en klipning

DAMEKLIP

Er du på udkig efter en frisør, der har masser af erfaring med dameklip? Så er Fashion Cut Intercoiffure det rigtige valg for dig. Vores team er specialister i dameklip, så du er altid i de bedste hænder. Uanset om du er til kort eller langt hår, søger vi for, at du går hjem med den frisure, du ønsker, og som passer dig bedst. Vi gør meget ud af at sætte vores kunder i centrum – og tager altid en snak om den ønskede frisure, før vi går i gang.

Det er helt naturligt at gå meget op i, hvordan vores hår ser ud – og derfor er en dameklip ikke bare en dameklip. Vi lægger stor vægt på de nyeste trends, din personlighed og dine ønsker, når vi udfører en dameklip. Din frisure skal matche din stil, og derfor er dine ønsker altid det vigtigste.

Hos Fashion Cut Intercoiffure udfører vi to typer af dameklip:

Masterklip
Masterklip udføres af indehaver Karin B. Pedersen. Karin har mange års erfaring og et imponerende karriereforløb bag sig. Med indblik i avancerede klippetekniker sørger Karin med garanti for, at du får den rådgivning og den frisure, der passer dig bedst.

Ekspertklip
Vores ekspertklip bliver udført af dygtige og kompetente frisører med minimum tre års erfaring bag sig. Vores ekspertstylister bliver løbende videreuddannet, og så har de en stor interesse i at følge tidens trends og for at dygtiggøre sig. Du er altid i sikre hænder hos vores frisører, der gang på gang tager sig god tid til den enkelte kundes ønsker.

MASTER klip - 610kr

Masterklip udføres af indehaver Karin B. Pedersen. Karin har mange års erfaring og et imponerende karriereforløb bag sig. behandlingen starter som altid med en hår og hårbundanalyse, vi spørger ind til dine ønsker og behov.

Herefter en lækker hårvask med hårbundsmassage, klip styling og vejledning til hverdagen. Mulighed for tilkøb af vores lækre hårkurer.

EXPERT klip - 575kr

 

Vores ekspertklip bliver udført af dygtige og kompetente frisører med minimum tre års erfaring bag sig.

Herefter en lækker hårvask med hårbundsmassage, klip styling og vejledning til hverdagen. Mulighed for tilkøb af vores lækre hårkurer.

SIGNATUR LUKSUS - 1085kr

Indeholder hår-og hårbundsanalyse, hårvask, Skræddersyet hårkur, klip og vejledning samt rådgivning til styling og produkter. Incl shampoo UB.

Dame klip 4 uger fra forrige klip - 515kr

Ved klip indenfor 4 uger fra forrige klip, gives der rabat.

Ung dame klip (13-16år) Incl hårvask - 515kr

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER