DAMEKLIP

…meget mere end bare en klipning

DAMEKLIP

Er du på udkig efter en frisør, der har masser af erfaring med dameklip? Så er Fashion Cut Intercoiffure det rigtige valg for dig. Vores team er specialister i dameklip, så du er altid i de bedste hænder. Uanset om du er til kort eller langt hår, søger vi for, at du går hjem med den frisure, du ønsker, og som passer dig bedst. Vi gør meget ud af at sætte vores kunder i centrum – og tager altid en snak om den ønskede frisure, før vi går i gang.

Det er helt naturligt at gå meget op i, hvordan vores hår ser ud – og derfor er en dameklip ikke bare en dameklip. Vi lægger stor vægt på de nyeste trends, din personlighed og dine ønsker, når vi udfører en dameklip. Din frisure skal matche din stil, og derfor er dine ønsker altid det vigtigste.

Hos Fashion Cut Intercoiffure udfører vi to typer af dameklip:

Masterklip
Masterklip udføres af indehaver Karin B. Pedersen. Karin har mange års erfaring og et imponerende karriereforløb bag sig. Med indblik i avancerede klippetekniker sørger Karin med garanti for, at du får den rådgivning og den frisure, der passer dig bedst.

Ekspertklip
Vores ekspertklip bliver udført af dygtige og kompetente frisører med minimum tre års erfaring bag sig. Vores ekspertstylister bliver løbende videreuddannet, og så har de en stor interesse i at følge tidens trends og for at dygtiggøre sig. Du er altid i sikre hænder hos vores frisører, der gang på gang tager sig god tid til den enkelte kundes ønsker.

PRISER ER UNDER OPDATERING

Se flere muligheder på vores online booking eller ring i salonen.

Dameklip

Herreklip

Børneklip

ELEVKLIP

PERMANENT

KERATINBEHANDLING

FEST OG MAKE-UP

FARVEBEHANDLINGER

HIGHLIGHTS

EXTENSIONS

BRYN OG VIPPER

KURBEHANDLINGER