FRISØRER

Karin B. Pedersen

Indehaver
Top stylist

Karin er udlært i Fredericia og efterfølgende arbejde i en førende mode salon i Vejle. Karin har arbejdet med teater og deltaget i konkurrencer. Igennem årene har hun konstant udviklet sig og uddannet sig i både ind- og udland.

2002 startede hun salonen – her har hun udviklet salonen hele tiden. uddannet adskillige dygtige elever. 2015 blev Karin optaget i Intercoiffure, et kreativt netværk for verdens dygtigste frisører. I Jan. 2019 indgik hun et samarbejde med andre saloner og var med til at starte kæden Park op. Karin er kreativt, perfektionist og passioneret.

“Jeg deltager løbende i undervisning og samler min inspiration fra hele verden – blandt andet USA, Vidal Sassoon/London og Danmark. Det er vigtigt for mig, at skabe et univers med dygtige frisører hvor du som gæst trygt kan læne dig tilbage og lade dig vejlede og få et god oplevelse”.

Min store passion er langthårsopsætning, makeup og modeklip. Samt at udvikle nye farve og klippeteknikker indenfor både damer og herrer.

Lotte Roed Frederiksen

4 års elev
Junior stylist

Siden august 2015 har Lotte været elev hos Park By Fashion Cut Intercoiffure og er i fuld gang med mit 4. år som elev. Til april ´19 afvikler Lotte sin svendeprøve, så er hun udlært til Aug. Lotte forbliver en del af vores kreative team.

“Jeg udfører alle former frisør behandlinger i salonen. Det er vigtigt for mig, at blive en dygtig frisør. Så jeg bestræber mig hele tiden på at blive endnu bedre. Da jeg er elev og gerne vil sikre mig et ordentlig arbejde og oplevelse for dig som gæst i min stol, tager en behandling hos mig lidt længere end hos assistenterne. Jeg har i nov. afsluttet et intenst herreklippekursus, hvor vi blev udvist af landets dygtigste frisører indenfor herrearb”.

“Skal du til fest, giftes eller holde konfirmation – kan jeg også sætte dit hår. Jeg elsker langt hår, og den forvandling jeg kan lave. Jeg farver gerne dine bryn og vipper, samt lægger din make-up til festen”

Alex Kongmee

Ny elev

Beskrivelse på vej.


Camilla Johnsen

Top stylist

Camilla går på Barsel 22 Marts ´19.

Camilla Blev udlært i salonen tilbage i 2008. Og har siden udviklet sin hele tiden. Hun har en stor passion for frisørfaget og er perfektionist ud til fingerspidserne. Hos Camilla kan du forvente, at du som gæst i hendes stol, bliver lyttet til og får en behandling af høj kvalitet.

“Det er vigtigt for at du som gæst i min stol føler dig tryg. Jeg elsker at skabe forandring på både herrer og damer. Farve er min store lidenskab og elsker at nørde i teorien. ligeledes elsker jeg at skabe fest frisurer”.

Camilla F. Larsen

Senior stylist

Camilla er gået på barsel fra 2 marts ´19.

Camilla F. har været ansat hos Park By Fashion Cut Intercoiffure siden november 2015.

Som gæst hos mig, vil du opleve en omhyggelig og perfektionistisk frisør.
Jeg arbejder med en ro og passion omkring mit arbejde. Det er vigtigt for mig, at du som gæst føler dig godt tilpas i min stol og give dig en god vejledning.

Og så elsker jeg at skabe forandringer. Jeg har altid gode idéer til stil og farve.

Simone Sofie Pedersen

Senior stylist

Simone er nyansat hos Park By Fashion Cut Intercoiffure

Simone kommer fra Odense, hvor hun har arbejdet i førende mode saloner. Hun er farve nørd i til fingerspidserne og elsker at udvikle de sidste nye farve teknikker som Balayage, Airtouch og meget mere.

“Jeg har deltaget i adskillige konkurrencer indenfor dame og herrearb. ved EM, DM og VM. Hvor jeg har vundet Bronze, sølv og guld. Det er vigtigt for mig, at udvikle mig hele tiden, så du som gæst i min stol kan føle dig tryg og få den bedste behandling.”

Skal du til fest, laver jeg en fuld forvandling med make-up og styling. Det er vigtigt for mig alle mine gæster går glade herfra uanset dame eller herre.

 

Book din tid

Du kan bestille tid, lige når det passer dig herunder.

BESTIL NU