EXTENSIONS

NYHED HOS PARK BY
FASHION CUT INTERCOIFFURE

Vi har taget vores uddannelse hos Djarling som sætter extensions på flere kendis i DK. Djarling har flettet extensions på siden 1988.

Det er vigtigt for os, at blive uddannet af de bedste. Så vi også kan blive de bedste.. Med denne flettemetode, kan du skåne dit hår, hovedbund og hårsækken da det er en hel fletning som bærer extensions. Dog er det vigtigt fletningen bliver flettet præcis og ikke for stramt. Vi er uddannet til at vejlede dig i den bedste pleje af dine extensions og eget hår. Så når du tager dit valg om Extensions hos os. Er det vigtigt for os du lytter og bruger de produkter vi anbefaler dig.

Vi har også valgt at bruge DJARLINGS lækre Silk Line hair extensions. Silk Line hair extension er nøje udvalgt og passer til vores finere hår i Scandinavian.

Kig ind eller ring og hør nærmere på 64412409 og spørg efter Karin.

Med denne flette metode kan vi sy håret på og skabe mere fylde i dit eget hår. At få forlænget håret er blot en lille del af, hvad vi kan skabe med denne teknik. Så ønsker du af få mere fylde i dit eget hår, kan vi anbefale denne metode, da den er behagelig og skånsom.

DIT EGET HÅR

Skal minimum være 15 cm målt fra hele hovedbunden, helst skulderlangt og gerne længere.

Hvis dit hår er tyndt eller slidt i spidserne, behøver der ikke at påsættes så meget ekstra hår, for at det blender sig naturligt sammen, det gælder også ved fylde i alle længder. Har dit hår en skarp kant, er nyklippet eller kraftigt, skal der på sættes mere hår, for at overgangen kan klippes naturligt sammen.

Originale Silk Line hairekstension er skånsom og egner sig godt til et tyndt og slidt hår, og der benyttes ikke nogen form for kemi og klæbemidler.

Silk Line priser

GRATIS INFORMATION

  • Vi inviterer dig til en gratis information om ægte Silk Line Hairextensions, hvor vi viser dig, hvordan dit hår kan komme til at se ud.
  • Vi udregner et tilbud, som tager højde for dine ønsker ud fra dine muligheder, og du får svar på de spørgsmål, som er vigtige for dig.
  • Ring eller kom ind i salonen for pris. Der kan anbefales mere eller mindre hår efter ønske og muligheder.

DEPOSITUM

Når du booker en tid til dine første Hairextensions, betaler du et depositum på kr. 1.000, som selvfølgelig modregnes i prisen på din Hairextension behandling.

TILBUD TIL DIG!
DEL DIN FØRSTE BEHANDLING PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK
– HUSK: #Fashioncutintercoiffureextensions